Kunst op maat.

Voor degene die dat ene schilderij zo mooi vond dat al verkocht is. Een te klein huis heeft voor die hele grote, en bang is dat dat prachtige kleine dingetje verzuipt op die grote witte muur. Voor hem die graag z'n dierbare geportretteerd wil en voor haar omdat ze graag een origineel kado geeft aan de collega die weg gaat. Voor het verliefde koppel die hun mooiste feest gedecoreerd wil, en voor het veelbelovende bedrijf dat een creatieve geest nodig heeft. Voor degene die op mijn site verzeild is geraakt en nieuwsgierig is of ik ook datgene zou kunnen en willen maken wat hij zoekt.
Voor al deze mensen en misschien ook voor jou maak ik graag kunst op maat. Alles is bespreekbaar en niet alles is mogelijk, maar graag hoor ik van je waar je naar zoekt en wat ik voor je zou kunnen betekenen.

Je ziet op deze site voornamelijk schilderijen maar ik kan en maak meer dan dat. Ik omschrijf mezelf liever als creator dan schilder. Mijn ervaring in maken gaat van lassen tot en met borduren. Van kleine persoonlijke geschenken tot en met de aankleding van een groot geheel zoals bruiloften of festivals.

Het liefst werk ik vrij, maar vrijheid omkaderd, levert mooie dingen op.